Superliga

Horsens-angreb boostet til SønderjyskE

Alioune Kébé er i spil til et længe ventet comeback i AC Horsens-trøjen. Han kan komme i aktion mod SønderjyskE i weekenden.

Efter tre 0-0 kampe på stribe har AC Horsens for alvor brug for nye offensive idéer. Gilberto Macena og Issey Nakajima-Farran har vist sig at være for let en angrebsduo, og nu får de så længe ventet konkurrence fra den 26-årige senegaleser Alioune Kébé.

Kébé har været skadet siden slutningen af 2009, hvor han fik en alvorlig korsbåndsskade. For den blev han fejlopereret og måtte starte forfra i sit skadeshelvede. Da han så var tæt på comeback'et, brækkede han armen. Nu er Kébé igen klar og kan komme i spil til kampen mod SønderjyskE i weekenden, selv om han blev revet i armen til en træning i går.

- Han fik et slag på armen, men hvis det ikke er noget, og er han i stand til at træne de kommende dage, er han helt klart i spil til truppen mod SønderjyskE, siger træner Johnny Mølby til

Horsens Folkeblad.

AC Horsens er seks point fra Esbjerg, der ligger under nedrykningsstregen, og de er derfor endnu ikke ude af nedrykningskampen. Holdet har blot scoret 20 mål i de 24 hidtidige Superliga-kampe i denne sæson og har derfor hårdt brug for Kébés offensive kvaliteter. Kébé nåede at score syv mål i 11 kampe i efteråret 2009, da Horsens stadig lå i 1. division. Han har fortsat sin debut i Superligaen tilgode.

LÆS OGSÅ: Læger glemte wire i Horsens-spillers knæ