• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Hylder FCM-juvel: Kan spille for alle i verden

Foto: FC Midtjylland

CD Mafras præsident er ærgerlig, men stolt over, at Ousmane Diomandé efter alt at dømme har spillet sin sidste kamp for klubben.

Af Jacob Quvang

Det er efterhånden blot et spørgsmål om tid, før FC Midtjylland sælger Ousmane Diomandé i en handel, der kan ende med at indbringe den danske klub tæt på 100 millioner kroner.

Det peger på, at Sporting CP vinder kampen om den talentfulde forsvarsspiller, og dermed ser det ud til, at han fortsætter karrieren i Portugal. 

Et skifte er ganske tæt på, og dermed mister CD Mafra sin lånespiller. Diomandé var heller ikke en del af det hold, som søndag mødte UD Oliveirense. Herefter bekræftede klubbens præsident José Cristo, at man ikke ville spille Diomandé af frygt for, at han ville pådrage sig en skade, som kunne forpurre handlen.

- Vi ved, at der er meget fremskredne forhandlinger med flere interesserede klubber. Fraværet skyldes en forholdsregel for at undgå, at uheld kunne ødelægge aftalen, siger Cristo ifølge flere portugisiske medier.

Herefter er han ude med en stor hyldest af Diomandé, som ifølge ham har et tårnhøjt niveau.

- Helt ærligt så er jeg glad, hvis alt går godt for alle parter. Det er en usædvanlig transfer i II Liga, hvor Mafra er klubben, der fungerer som springbræt for en spiller, der efter min mening kan spille for ethvert hold i verden, siger han hvorefter han takker FC Midtjylland for godt samarbejde.

Ousmane Diomandé har taget portugisisk fodbold med storm siden skiftet i sommer. Sælges han nu, kommer han aldrig til at have spillet en førsteholdskamp for FC Midtjylland.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE