Video : Tipsbladet
Superliga

Hylder FCN-boss: Han fortjener sgu en statue

Per Frimann skjuler ikke sin begejstring for FCN's Jan Laursen.

FC Nordsjælland vil om få uger sige farvel og tak til sportschef Jan Laursen, og her er der tale om en af helt store, der forlader klubben. Det mener fodboldekspert og tidligere landsholdsspiller Per Frimann.

Det fortæller han i optakten til FCN's kamp mod FC Midtjylland på Viaplay, hvor han slår fast, at han mener, at det skal markeres tydeligt, hvad Laursen har gjort for dem.

- Han har jo gjort det fantastisk igennem alle årene. De positioner og roller, han har haft i klubben. Faktisk en af de dygtigste, der har været, fastsår Frimann, som peger på en række områder, hvor Laursen har haft en betydning.

- Strategier, netværket, sørge for at klubben udvikler sig undervejs. Alle de her salg. Han fortjener sgu en statue ude foran. Helt ærligt, det mener jeg. Fordi han har haft så store og kraftige fingeraftryk på den her klub, lyder det fra Per Frimann.

Derudover er fodboldeksperten interesseret i, hvad Farum-klubben gør uden Jan Laursen.

- Jeg er spændt på, hvad han skal. Jeg er også spændt på, hvordan FC Nordsjælland kommer videre, fordi du mister en person, der kender klubben så meget ind i kernen og sjælen af, hvad der foregår heroppe. Det kræver lidt at tage over i sådan en post her.

Jan Laursen har været i FC Nordsjælland siden 1998, hvor klubben hed Farum Boldklub. Det var som spiller, og siden har han haft forskellige roller i klubben.