• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Iransk profil gik voldsomt ned i løn med sit skifte til Vejle

Foto: Getty Images

Det kom som en overraskelse for mange, at Saeed Ezatolahi valgte at skifte til Vejle, men det passede godt med hans egne mål, forklarer han.

Af Oliver Okstrøm

Vejles Saeed Ezatolahi er givetvis ikke en spiller, som får en klokke til at ringe for den almindelige danske fodboldfan. Men i hans hjemland, Iran, er han en stor stjerne, og på det sociale medie Instagram.

Derfor kan det virke specielt, at en iransk landsholdsspiller er endt i en dansk oprykkerklub, men for Ezatolahi selv giver det god mening.

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

Det forklarer han i et interview med B.T.

- Det er måske en overraskelse for mange. Det var det i hvert fald for folk i Iran. Men jeg har nogle mål i mit hoved, og det krævede, at jeg tog et skridt hertil for at komme derhen. Jeg havde brug for en ny udfordring og en klub, som jeg kunne stole på, så jeg kunne vise mine kvaliteter frem, siger han og fortsætter:

Læs også:VB-anfører tilbage i Vejle-truppen - islandsk målræv stadig ude

- Da jeg talte med Vejle, kunne jeg med det samme se, at vores idéer passede sammen, og jeg var villig til at gå meget ned i løn i forhold til, at jeg kunne tage til England eller Rusland, lyder det fra Saeed Ezatolahi.

Præcist fortæller han, at skiftet til Vejle har gjort, at han nu blot tjener en tredjedel af, hvad han gjorde i russiske Rostov. Men han håber på at kunne komme ud til større ligaer og klubber, hvis det bliver til succes med Vejle-mandskabet. 

Den næste opgave for Ezatolahi og Vejle er mod Lyngby. Den bliver spillet søndag klokken 14, og den bliver sendt direkte på Eurosport 2.

Læs også:Vejle-profil: Ikke overraskende vi spiller op med FCK

Læs også:Bedst og værst: Raphael Dwamena snød FCK for sejren til sidst

Læs også:Forstærkning til Vejle Boldklub: Henter fransk kantspiller

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020