Foto: Jan Christensen / Getty Images
Superliga

Vejle-profil: Ikke overraskende vi spiller op med FCK

Vejle Boldklubs midtbanespiller Saeid Ezatolahi er ikke overrasket over, at det lykkedes at hen et point mod FC København søndag.

Selvom Vejle Boldklub måtte ind i overtiden for at hente et point mod FC København, så mener klubbens iranske midtbanespiller,Saeid Ezatolahi , at det var helt fortjent med det ene point.

- Vi viser en fantastisk god attitude over hele kampen og henter i mine øjne et helt fortjent point. FCK er et stort hold, men vi viser kvalitet og laver et stort comeback, siger Saeid Ezatolahi.

Læs også:Ståle Solbakken: Føler stadig, at vi er på rette vej

- Det fortæller alt om holdets moral. Vi trives godt med presset på os. Det overrasker ingen på holdet, at vi kan spille op mod FCK, for vi arbejder med stor kvalitet i dagligdagen. Måske kommer resultatet bag på omverdenen og pressen, men ikke på os. Vi gjorde det godt, og vi fortjente at spille 2-2, siger Saeid Ezatolahi.

Saeid Ezatolahi blev valgt til Vejle Boldklubs Man of the Match, men der er mere at hente, fortæller han.

Læs også:Jublende Vejle-spiller: Vi viser, at vi sagtens kan være med i Superligaen

- Jeg er stadig ny i Vejle og i Superligaen, så jeg tager alle indtryk til mig. Begyndelsen på sæsonen har været god for mig og for holdet, men jeg skal også forbedre mig.

- Jeg føler mig mere og mere fit efter hver kamp og glæder mig over at være her. Modstanderne er nye for mig, men jeg kan se, at vi er konkurrencedygtige mod de fleste. Nu har vi OB, som jeg ikke kender, men niveauet fra de sidste to kampe skal vi ramme igen, siger iraneren.

Læs også:Jonas Wind om ny FCK-skuffelse: Det er noget lort

Læs også:Bedst og værst: Raphael Dwamena snød FCK for sejren til sidst

Læs også:LIVE: Sådan gik det, da Vejle Boldklub tog imod FCK