• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Ivancevic: Spiller som om kampen er den sidste

Foto: Getty Images

Der er en klar tilgang til OB's skæbnekamp mod AGF på søndag fra Mihajlo Ivancevic' side.

Af Oliver Okstrøm

OB har stadig mulighed for at træde ind i top 6, når sidste runde af grundspillet bliver spillet søndag eftermiddag. Her har fynboerne en kamp mod AGF, som skal vindes, hvis de skal med i den bedste halvdel.

Det har dog ikke ændret på tilgangen til kampen, som altid er den samme for OB-forsvarsspilleren Mihajlo Ivancevic. Det fortæller han om i et interview på klubbens hjemmeside.

- Vi har forberedt os, som vi plejer ved at se video af AGF’s kampe og trænet nogle taktiske elementer. Selvom kampen er speciel og afgørende, så er den for mig som en hver kamp, hvor vi skal ud at præstere på vores maksimum, siger han og fortsætter:

- Personligt så går jeg ind til hver en kamp og spiller den, som var det den sidste. Vi skal ud give alt, hvad vi kan. Mere end 100 procent. Jeg tror på det, og vi har fortjent at lykkes, lyder det med ild i øjnene fra Ivancevic.

Han er desuden klar over, hvad forholdet mellem AGF og OB er.

- Jeg hørte en del om forholdet mellem OB og AGF, da jeg ankom til klubben i starten. Kampen bliver meget hård, og jeg synes, at vi er godt forberedt til kampen. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at få de tre point, fastslår serberen.

Ligesom de øvrige kampe i den sidste runde af Superligaen, så bliver denne spillet søndag klokken 15. Læs mere om kampen her.