• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

Jacob Friis: Pokalfinale kan redde sæsonen

AaB-træner Jacob Friis ser meget frem til tordagens pokalsemifinale mod Brøndby, hvor der skal ske markante forbedringer i forhold til søndagens nederlag mod Randers

Af Mikkel Sloth

AaB missede mesterskabsspillet med mindst mulig margin, da kun en enkelt scoring i det samlede regnskab betød, at FC Nordsjælland tog pladsen. Nu er de i stedet med i nedrykningsspillet, hvilket et langt fra målsætningen i Aalborg.

Der er dog stadig en chance for at hænge en medalje om halsen i denne sæson. Den nordjyske klub er i semifinalen i Sydbank Pokalen, hvor de på torsdag skal møde Brøndby. En vigtig kamp for klubben, som dog skal levere en langt bedre præstation end i søndagens kamp mod Randers, der endte med et nederlag.

Det fortæller AaB-træner Jacob Friis til Ekstra Bladet.

- Det bliver en kæmpe og sindssyg vigtig kamp, der kan redde hele sæsonen, hvis vi kommer i pokalfinalen - der er ikke noget, vi hellere vil. Og vi kan ikke præstere på torsdag, som vi gjorde i dag (i går, red.) i 2. halvleg. Vi skal eliminere vores sjuskefejl - ellers bliver det op ad bakke på torsdag, forudser Jacob Friis.

Til gårsdagens kamp var AaB uden de to profiler Lucas Andersen og Kasper Kusk, der begge sad ude med småskader. Og Jacob Friis ved stadig ikke, om de to offensive trumfkort når at blive klar til torsdagens pokalsemifinale. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus