Video : Tipsbladet
Superliga

Jan Bech Andersen: Det passer ikke!

Jan Bech Andersen tager bladet fra munden efter rygterne om en spansk direktør i Brøndbys søgelys tager til.

Brøndby IF er gået igennem lidt af hvert i denne sæson, hvor man har sagt farvel til en træner, haft uroligheder i fanmiljøet og sagt goddag til et nyt ejerskab.

Alt imens har resultaterne på banen haltet, hvilket har fået kritikken til at rette sig mod klubbens ageren på transfermarkedet. Det har ledt til en hel del spekulationer omkring Carsten V. Jensen fremtid.

Jan Bech Andersens møde tidligere på foråret, hvilket Tipsbladet også har fået bekræftet, med Miguel Torrecilla, der har 20 års erfaring som sportsdirektør, kickstartede en masse rumsteren. Spanske medier har siden pustet til ilden ved at berette om ugelange forhandlinger med Torrecilla.

Nu lukker formand i Brøndby IF, Jan Bech Andersen, en gang for alle samtlige spekulationerne om den spanske sportsdirektør og et skifte til den københavnske Vestegn.

- Jeg har noteret mig, at der er spekulationer om mulige forhandlinger med en udenlandsk direktør. Det kan jeg bekræfte ikke er tilfældet, fortæller Jan Bech Andersen i et skriftligt svar til Tipsbladet.

Bestyrelsesformanden erkender også, at han har haft sit at se til udenfor kridtstregerne i denne sæson. Særligt trak værdiaftalen med klubbens fans i langdrag, og nu vil det den 11. juni ved en afstemning vise sig, om problematikken endelig bliver løst.

- Det har været en svær sæson både på og udenfor banen. Jeg er personligt glad og stolt over, at vi fik enderne til at mødes med Fanafdelingen, selvom jeg gerne havde set det ske tidligere. Nu har vi en historisk aftale, der ligger klar til afstemning, og det fortjener alle inklusiv fans, ejerskabet og aktionærerne.

I seneste spillerunde, hvor man vandt 5-1 over FC Nordsjælland på Brøndby Stadion, gav forårssolen og et højtrråbende publikum også minder om de glade dage i Brøndby IF. Kigger Jan Bech Andersen ud over de seneste uger, så slår han fast, at det har været en svær sæson.

- På banen må vi erkende, at det ikke har været den bedste sæson, men vi må hanke op i os selv og se fremad, og forberedelserne til de kommende sæsoner er forlængst startet. Processen med at integrere de nye majoritetsejere er i fuld gang. Det tager naturligvis tid, da der er rutiner og arbejdsgange, som er anderledes end vanligt.

- Men alle har arbejdshandskerne på, og jeg er fortrøstningsfuld i forhold til, at vi kan forstærke truppen henover sommeren, så vi kan konkurrere helt fremme allerede fra næste sæson. Iøvrigt var det fantastisk at afslutte sæsonen hjemme med fire scoringer af egne talenter.

Brøndby IF slutter sæsonen ude mod AGF, hvor man med en sejr kan gå på sommerferie med blot et nederlag i klubbens seneste seks kampe. I stillingen vil tre point mod AGF ikke rykke noget, da kampen om medaljer er tabt.