Video : Tipsbladet
Superliga

- Jeg vil sgu hellere træne Hvidovre end Lyngby

Eksperterne er efter Lyngby efter endnu en bleg indsats.

Der er ikke mange solskinsdage i Lyngby lige i øjeblikket. 

Klubben er viklet kraftigt ind i nedrykningskampen, og søndag missede man en gylden chance for at få livsvigtige point, da man hjemme blot spillede 1-1 mod Hvidovre. 

Her var der ikke mange rosende ord, som blev sendt i retning af de Kongeblå, da kampen blev analyseret af Per Frimann og Peter Sørensen i Onside-studiet på Viaplay

Her mener Per Frimann ikke, at David Nielsen har flyttet Lyngby til et bedre sted, siden han tog over for fem kampe siden.

- Uha, nej. De mangler noget frigjorthed og noget overskud i spillet. De virker lidt trætte nogle gange. I virkeligheden er Hvidovre meget mere let til bens. De er bedre, hurtigere, de finder hinanden i en bedre rytme i spillet. 

- Lyngby - i hvert fald i dag - skuffer mig igen, i hvert fald i forhold til hvad der skal til. De virker slidt mentalt. Det har været en svær tid. Jeg har ikke rigtig set beviset endnu, siger Per Frimann.

Men måske er forventningerne til Lyngby for store? I hvert fald er holdet bare ikke bedre, mener den tidligere Superliga-træner Peter Sørensen. 

- Måske mangler der kvalitet i truppen. Det er også svært for en træner at finde tryllestøv, som man ikke har.

- Jeg mener, det er en dårlig trup. Når jeg kigger på de to hold i dag, tænker jeg, at "jeg vil sgu hellere træne Hvidovres hold end Lyngbys hold". Det ser ud til at være nogle bedre spillere, som har et højere potentiale, slår Peter Sørensen fast. 

Selv om de to eksperter er efter David Nielsens Lyngby, så kan man trods alt glæde sig over kun at have tabt en enkelt kamp ud af de sidste fire i Superligean. Her er det imidlertid blevet til en sejr og to uafgjorte udover et enkelt nederlag.

Se hele analysen af Lyngbys tilstand i afspilleren over artiklen.