• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Jesper Hansen med AGF-kritik: Det er der galt

Foto: Getty Images

AGF-målmanden savner mere skarphed i Aarhus-klubben.

Af Oliver Okstrøm

AGF sagde onsdag aften farvel til pokalturneringen, da Superliga-bundholdet fra SønderjyskE slog aarhusianerne ud i en kamp i Smilets By, hvor den ordinære spilletid endte 0-0, hvorefter sønderjyderne vandt med 2-0 i den forlængede spilletid.

AGF-keeperen Jesper Hansen oplevede kampen som et lige opgør, hvor han dog ærgrer sig over de manglende mål. Det gør han klart i et interview med TV3+ kort efter kampen.

- Det er skuffende, at vi ikke når videre til næste runde. Det har været et mål for os, men nu er der fokus på Superligaen for vores vedkommende. Vi skal til at lave nogle mål nu, fortæller han og fortsætter:

- Jeg ved ikke om det er personlige fejl, men det er små detaljer, som bliver straffet i dag - og vi mangler den sidste skarphed på den sidste tredjedel. Vores indlæg rammer ikke lige vores egne så mange gange, og den løber ud i sandet og udover baglinjen, lyder det fra Jesper Hansen.

Han peger endvidere på, at det ikke kun gælder de forreste spillere på banen.

- Så vi skal arbejde på vores offensive spil. Det er helt nede fra mig. Det er ikke kun de offensive spillere. Det gælder det hele. Det må vi arbejde med og så rette fokus på Superligaen nu, fortæller målmanden, der ikke lægger skjul på, at det gjorde ondt at blive slået ud.

Det var islandske Kristófer Kristinsson, der fik en stor rolle for SønderjyskE i kampen. Læs mere om den her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020