• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Johan Lange svarer igen på Seiers kritik: FCK har aldrig stået bedre

Foto: Getty Images

FC Københavns tidligere tekniske direktør Johan Lange kan slet ikke følge den kritik, som storaktionær Lars Seier Christensen har givet.

Af Oliver Okstrøm

Kritikken har på det seneste været hård fra Parken Sport & Entertainment-storaktionær Lars Seier Christensen, som har peget på, at selskabets fodboldklub FC København har meget at rette op på.

Forud for denne sæson skiftede Johan Lange tilværelsen som teknisk direktør i FCK ud med jobbet som sportsdirektør i Premier League-klubben Aston Villa. Han har svært ved at forstå de udtalelser, som Seier er kommet med, gør han klart i et interview med B.T.

Læs også:FCK-storaktionær lægger sig ned: FCM er Danmarks mest veldrevne klub

- En ting er at påstå, at FCK er gået i stå. Men når man kigger på FC Københavns maskinrum, så har du en talentafdeling, som aldrig nogensinde har stået bedre, end den gør lige nu, siger han og fortsætter:

- Der er en scoutingafdeling, som de sidste tre-fire år har fundet spillere, som i sommeren 2019 blev solgt for et markant trecifret millionbeløb. Jeg bliver personligt indigneret på deres vegne over, at de skal læse, at organisationen er gået i stå, lyder det fra Johan Lange, som kalder meldingen fra Seier som et malplaceret spark mod fortiden.

Læs også:Lars Seier købte FCK-aktier foran hedgefond: De blev ret irriterede

Lange peger desuden på, at hvis det er at gå i stå, hvis man en kvartfinale samt en sølvmedalje i et 2020 med resultater under niveau er at gå i stå, så er det voldsomme forventninger at have til FCK, når de samtidig har vundet mesterskabet i tre af de fire tidligere sæsoner.

Johan Lange giver desuden også lidt tilbage til bestyrelsen og topledelsen, da han bemærker, at FCM med deres deltagelse i Champions League har brugt de mange millioner i præmiepenge på videreudvikling af klubbens stadion, træningsanlæg og faciliteter. Det mener han står i kontrast til den måde, man valgte at formidle FCK's deltagelse i europæisk fodbold.

Læs også:Lars Seier dukkede op til FCK-træning med en klar besked til spillerne

Læs også:Ståle Solbakken så ind fremtiden: Det er tid til en ny strategi

Læs også:Zanka-interview: Der var ikke brug for én, der råbte, skreg og kritiserede