Elez dropper AGF: Vender hjem til Kroatien
2016-02-03 15:28
Foto: AGF

Josip Elez kan sagtens se sig selv fortsætte i AGF efter den nuværende lejeaftales ophør.

En lind strøm af nye spillere checkede ind i AGF forud for denne sæson, og et af de nye ansigter, der kom til, var den kroatiske forsvarsspiller Josip Elez, der blandt andet har en fortid i den italienske storklub Lazio. Elez kom til Aarhus på en lejeaftale fra Rom.

Til sommer udløber aftalen, og det betyder, at de to parter i løbet af foråret skal sætte sig til bords og snakke om, hvorvidt samarbejdet skal fortsætte. Den 21-årige kroat kan sagtens se en fremtid i AGF for sig.

- Fortsætte i AGF? Ja, det vil jeg være åben for, men det handler jo ikke kun om mig. Klubben skal også tænke over, hvad der skal ske, og hvad de vil. Så alt afhænger af, hvordan jeg kommer til at præstere. Hvis jeg spiller dårligt eller ikke kommer på holdet, er der selvfølgelig ingen, der gider at have mig som spiller. Gør jeg det godt, giver det muligheder, og så vil jeg stå i en situation, hvor jeg måske har to, tre eller fire muligheder, og opveje, hvad der er bedst for mig og min udvikling, siger Josip Elez til stiften.dk.

Forsvarsspilleren står lidt ved en skillevej i sin fodboldkarriere, og han kan ikke garantere, at den rette vej for ham er fodboldvejen.

- Inden jeg kom til AGF, snakkede jeg med Lazio, og sagde, at jeg ville udlejes i ét år til en klub. Og jeg havde det sådan, at det år, det skulle så afgøre. om jeg skulle blive ved med at være professionel fodboldspiller eller ej. Jeg havde mistet lysten. Det er jeg i gang med nu, men efteråret gik ikke, som jeg havde håbet, så det er nu, at jeg skal stå min prøve, lyder det fra AGF-lejesvenden.

Josip Elez har spillet 13 Superliga-kampe for AGF og scoret et enkelt mål.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO