Video : Tipsbladet
Superliga

Jubler: Har 16 Superliga-spillere på vej

Aldrig har der været så mange gode spillere på vej i FC Nordsjælland-regi, fortæller Flemming Pedersen.

FC Nordsjælland har til nytår udsigt til, at de mister både Marcus Ingvartsen og Jeppe Tverskov til den amerikanske klub San Diego, men der er nye spillere på vej - og dem kan man godt forvente sig noget af.

I et interview med Sjællandske Nyheder fortæller Flemming Pedersen, der nu er teknisk direktør for Right to Dream Group, at der er krummer i deres årgang 2006 og 2007.

Der har faktisk aldrig været så gode spillere på vej, mener Flemming Pedersen, som mener, at der er op mod 15-16 kommende Superliga-spillere i de to årgange, og de er på deres U19-hold og deres internationale akademi.

- Hvis skal være tro mod os selv i FC Nordsjælland, så skal der skabes plads til de 2006’ere og 2007’ere. Noget af den plads kommer naturligt, når en spiller som Martin Freses aftale udløber til sommer, siger han og fortsætter:

- Og så vil der også ske andre ting, lyder det fra Flemming Pedersen.

Blandt deres 2007'ere er tre af dem med på det danske U17-landshold, og her er der tale om Noah Markmann, Victor Malmqvist Gustafsen og Malthe Såby Heyde.

Førnævnte Martin Frese har spillet 121 kampe for FCN, hvor det er blevet til 13 mål og 10 assister for venstrebacken, og han har selv talt om sommerens muligheder.

Tidligere har deres talentfabrik udviklet store profiler til klubben, som siden er blevet solgt. Det er spillere som blandt andre Kamaldeen Sulemana, Mohamed Kudus, Ernest Nuamah og de danske landsholdsspillere Mikkel Damsgaard og Andreas Skov Olsen.