• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Kalle Johnsson om keeperkrig: Jeg tænkte "shit"

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Karl-Johan Johnsson kommenterer nu, hvordan han reagerede, da uvenskabet mellem Kamil Grabara og Mathew Ryan for alvor brød ud.

Af Ole Hoffskov

Mathew Ryan og Kamil Grabaras uvenskab er efterhånden velbeskrevet, og det trak overskrifter i hele verden, at de to FC København-målmænd var så meget på kant med hinanden.

Det hele kulminerede under VM-slutrunden, hvor Mathew Ryan først kom med nogle bidske udtalelser til TV 2, og Kamil Grabara senere hånede kollegaen på Twitter, efter at Ryan havde droppet i en VM-kamp for Australien mod Argentina. 

Lidt som en lus mellem to negle stod Karl-Johan Johnsson. Svenskeren var tredjemålmand i FC København, mens Kamil Grabara og Mathew Ryan bekrigede hinanden, og han lægger ikke skjul på, at det var en underlig situation.

- Det skete, mens de begge var afsted med landsholdet, og interviewet med Ryan blev bragt. Det var ikke noget, man lagde mærke til, man læste det bare i medierne. Man tænkte "shit", da man så det og spekulerede på, hvad der foregik, siger Karl-Johan Johnsson til Fotbollskanalen.

Mathew Ryan blev i januar solgt til AZ Alkmaar, og dermed er målmandskrigen forbi i FC København. Både Ryan og Grabara har dog stikket lidt til hinanden i den forgangne uge - læs mere her og her