• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

- Kan godt se Riddersholm som cheftræner i OB

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Glen Riddersholm er et kvalificeret bud på en kommende cheftræner i OB, lyder det fra ekspert.

Af Ole Hoffskov

OB er lige nu under ledelse af Jakob Michelsen, men det samarbejde stopper efter denne sæson, og fynboerne har endnu ikke udpeget en afløser for klubbens cheftræner gennem de seneste tre år.

Og det åbner for en masse spekulationer og gætterier.

Mikkel Bischoff, der er ekspert på Discovery Networks, kan sagtens forestille sig, at OB søger mod Haderslev i jagten på en ny cheftræner. Her huserer den tidligere mestertræner Glen Riddersholm.

- Jeg kan godt se Glen Riddersholm som et emne. Når SønderjyskE skal besætte sportschef-positionen, er spørgsmålet, om de henter en eller anden talnørd ind, som kommer fra USA, er rigtig dygtig til excel og som kan sidde ved en computer og servicere klubben. 

- Måske vil det gøre, at Glen Riddersholms indflydelse i SønderjyskE ikke bliver lige så stor, som han håber, og det vil måske gøre OB interessant. Det er et skridt over SønderjyskE, siger Mikkel Bischoff.

Han bakkes op af ekspertkollegaen Flemming Povlsen.

- Muligheden er absolut til stede. Jeg tror, at han er ved at køre lidt træt i det SønderjyskE-projekt, der er kommer under familien Platek, siger han.

I videoen i toppen af artiklen tager Flemming Povlsen og Mikkel Bischoff OB's trænerjagt under lup - i den forbindelse nævnes også en anden Superliga-træner som et muligt emne på Fyn.

Der har tidligere været meldinger om intern uro i SønderjyskE, men det har parterne afvist - læs mere her.