Video : Tipsbladet
Superliga

AGF afviser nyt bud på Casper Højer: Vil selv gerne videre

AGF har tilsyneladende valgt at afvise endnu et bud på Casper Højer, som har kontraktudløb med aarhusianerne om et år.

Casper Højer Nielsen har over en lang periode været blandt AGF's største profiler, og det har udlandet også opdaget. Senest var kroatiske Dinamo Zagreb på banen med et bud på venstrebacken.

Det var tilbage i oktober, da det rykkede transfervindue var ved at lukke i. Nu melder B.T., at der igen er interesse for Højer, men det lader ikke til, at Aarhus-klubben er villige til at sælge ham for hvad som helst.

Læs også:Månedens Hold i Superligaen - december

Ifølge mediet var der denne gang tale om et bud på omkring én million euro, som svarer til 7,5 millioner kroner for backen. Når prisen går ned, så hænger det sammen med, at han har kontraktudløb ved udgangen af 2021, og derfor kan klubberne kontakte ham udenom klubben til sommer, hvor de kan lave en aftale om et gratis skifte når 2021 bliver 2022.

Det bliver ikke meldt, hvilken klub, der skulle være kommet med det nyeste bud. Dog lader det til, at AGF selv har forsøgt at få lavet en ny aftale med Højer, men han har ikke været interesseret i at forlænge.

Læs også:Superligaens bedste: Pokalvinderne og mestrene holder jul side om side

Højer har da også gjort det klart i et interview med dplay, at tiden nok er ved at være moden til at prøve noget nyt.

- Måske skyder mig selv lidt i foden ved at blive ved med at være i AGF, for der er måske også et tidspunkt, hvor jeg er for gammel til at opnå nogle af de drømme, jeg har. Vi må se, hvad der sker, lød det fra AGF-spilleren.

Casper Højer blev 26 år gammel tilbage i november.

Læs også:Ombejlet AGF'er: Skyder måske mig selv i foden ved at blive

Læs også:AGF vil gå nye veje: Sportschef-rollen skal bygges anderledes op

Læs også:David Nielsen er klar til Casper Højer-exit: Ønsker ham held og lykke