Karakterer: Randers FC - FC København
Illustration
Superliga

Karakterer: Randers FC - FC København

Se tipsbladet.dk's bedømmelser af spillerpræstationerne i kampen på AutoC Park mellem Randers FC og FC København.

Tipsbladet.dk på AutoC Park:

Randers FC:

Peter Friis Jensen - 4
Stod en flot kamp, hvor han flere gange var i aktion. Måtte tidligt vise, at han var klar. På en svær, våd bane leverede han godt for hjemmeholdet.

Johnny Thomsen - 3
Havde problemer med Nicolai Jørgensens hurtige fødder i indledningen af kampen, men FCK'eren trak meget ind i banen, så Thomsen blev ikke for alvor udfordret.

Mads Agesen - 3
Langsomme fødder var mange gange i første halvleg ved at blive straffet af FCK's hurtige spil ved Randers-feltet. Spillede sig op i anden halvleg.

Mads Fenger - 3
Havde svært ved at få samarbejdet med Mads Agesen til at fungere i begyndelsen af kampen. Blev bedre, som kampen skred frem. Spillede sig op i anden halvleg.

Alexander Fischer - 3
Blev snydt et par gange af Lads Jacobsen, men havde til gengæld fint styr på en svagt spillende Christian Bolanos. Godt indlæg til Randers' føringsmål.

Jonas Kamper - 2
Udgik efter 38 minutters spil med en skade. Havde et par gode indlæg, men det var også det, Kamper bød ind med, inden han blev skiftet.

Elmar Bjarnason - 2
Havde to dumme boldtab, der førte til farlige FCK-chancer. Mod dygtige modstandere kan man ikke give bolden væk så nemt. Hæmmet af et tidligt gult kort.

Christian Keller - 3
Leder stadig efter den gode form, han viste i foråret. Til tider gode aktioner, til tider dårlige aktioner.

Jonas Borring - 3
Pressede Lars Jacobsen godt og var involveret i Randers' to største muligheder i første halvleg.

Ronnie Schwartz - 2
Havde en enkelt stor mulighed i første halvleg, hvor han blev fanget i et splittet sind mellem indlæg og afslutning. Endte med at være ingen af delene.

Nicolai Brock-Madsen - 4
God fighterindsats. Kom frem til flere gode muligheder, men savnede den sidste skarphed, indtil han scorede i første halvlegs overtid. En vigtig opspilsstation for Randers-holdet.

Indskiftninger:

Viktor Lundberg - 2
Kom på banen efter 38 minutters spil. Kæmpede godt defensivt, men havde problemer med simple afleveringer, og indlæggene var ringe.

FC København:

Johan Wiland - 3
Kunne ikke gøre noget ved målet. Blev ellers ikke for alvor testet, for de fleste af Randers' afslutninger gik forbi mål.

Lars Jacobsen - 4
Havde et par gode offensive løb i starten af kampen, passede derefter sin defensiv. Var meget alene, for Christian Bolanos forsvarede sjældent. Får fire, fordi han trods alt sikrede et point med et sjældent mål.

Kris Stadsgaard - 2
Spillede i stedet for en småskadet Olof Mellberg. Havde problemer med at styre Nicolai Brock-Madsen, selv om der skal lyde kredit for at holde Ronnie Schwartz i kort snor.

Ragnar Sigurdsson - 2
Tabte flere gange duellerne med Nicolai Brock-Madsen og virkede aldrig helt tilpas i kampen.

Pierre Bengtsson - 3
Udmærket indsats defensivt, hvor han lukkede af for først Jonas Kamper og senere Viktor Lundberg. Bragte til gengæld ikke meget frem i banen.

Christian Bolanos - 1
Havde et par enkelte gode afleveringer, men ellers havde Christian Bolanos ikke nogen god kamp. Mistede bolde, fejlafleveringer og et defensivt arbejde, der manglede. Udgik efter 73 minutters spil.

Claudemir - 3
Spillede en ganske god kamp, hvor han var god til at fordele bolde til angribere og fløje. Har også et stort løbepensum. Udgik efter 73 minutters spil.

Thomas Delaney - 2
Spillede ikke karrierens bedste kamp, men heller ikke værste. Satte et stort aftryk på kampen i indledningen, men mistede siden grebet.

Nicolai Jørgensen - 3
Havde en stor chance i begyndelsen af kampen, han skulle have scoret på. Viste senere god evne til at finde holdkammeraterne. Fornem assist ved det udlignende mål.

Daniel Braaten - 3
Var tæt på at score i første halvleg, hvor en afslutning blev reddet på stregen. Virker til tider lidt doven og langsom, men er god til at kæmpe for sagen.

Igor Vetokele - 2
Misbrugte flere gode muligheder og havde ikke sin bedste dag i FCK's angreb. Udgik efter 73 minutters spil.

Indskiftninger:

Rurik Gislason - UB
Kom på banen efter 73 minutters spil.

Youssef Toutouh - UB
Kom på banen efter 73 minutters spil

Fanendo Adi - UB
Kom på banen efter 73 minutters spil.

Spillerne er vurderet ud fra Tipsbladets skala, der er som følger:
6 bolde: Verdensklasse.
5 bolde: Højt, internationalt niveau.
4 bolde: Fortrinlig indsats.
3 bolde: Godkendt præstation.
2 bolde: Skuffende, under middel.
1 bold: Dårlig præstation.
0 bolde: Uacceptabelt.