Klassekasse i Silkeborgs testsejr over SønderjyskE

SønderjyskE startede ud med at tabe deres første testkamp til Silkeborg IF.

SønderjyskE tog fredag hul på forberedelserne til den kommende Superliga-sæson, da man tog imod Silkeborg IF, men det blev ikke en ideel start. De sønderjyske pokalvindere tabte opgøret 3-1.

I sønderjydernes startopstilling var der uofficiel debut til den australske målmand Lawrence Thomas, mens langtidsskadede Marc Pedersen også startede inde. Hos Silkeborg var prøvespilleren Tibeau Swinnen blandt andet med i startopstillingen.

Det var Silkeborg IF, der kom bedst fra start, og efter 24 minutter bragte de sig også foran, da Mark Brink bragede et langskud i kassen. Knap ti minutter senere blev føringen fordoblet, da Rasmus Carstensen fandt en helt fri Emil Holten i feltet, hvorfra angriberen sendte bolden i mål.

Begge hold skiftede en hel del ud i pausen, og Silkeborg sendte de to prøvespillere Tim Maciejewski og Stan van Blanderen i aktion. Hos SønderjyskE blev blandt andre nytilkomne Haji Wright og Marc Dal Hende samt prøvespilleren Roni Arabaci indskiftet.

Udskiftningerne gav pote for SønderjyskE, for efter ti minutter fik indskiftede Emil Frederiksen reduceret med et fint lob fra tæt hold.

SønderjyskE fik dog ikke scoret yderligere, men det gjorde Silkeborg, da unge Alexander Lind prikkede bolden i mål kort før tid. Det sluttede 3-1 i Superliga-nedrykkernes favør.