• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Klistrer enormt prisskilt på FCK-stjerne

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Eksperterne forventer, at Kamil Grabara er fortid i FC København til sommer, og når det sker, så ryger der masser af penge ned i klubkassen.

Af Jacob Quvang

Kamil Grabara kunne søndag krone endnu en fremragende sæson i FC København med det danske mesterskab, og der kan ikke være nogen tvivl om, at polakken har spillet en stor rolle i det guld, som ellers længe så ud til ikke at ende i FCK.

Spørgsmålet er, om den tidligere Liverpool-keeper når at prøve at vinde guld med FC København igen. 

Det tror Viaplay-eksperterne Kenneth Emil Petersen og Stig Tøfting ikke. I Onside bliver 'KEP' spurgt ind til, om han forventer, at Grabara sælges til sommer, og her er svaret ja. 

- Han har simpelthen været for god, og er han for god, med den fysik og de pointgivende redninger han har i hobetal. Jeg tror ikke, at han er FCK-spiller efterfølgende, siger Kenneth Emil Petersen, inden Stig Tøfting, der også er Tipsbladets kommentator, supplerer samt sætter et prisskilt målmanden. 

- Jeg bakker op om det svar. Det er en 100 millioner-mand i forhold til, hvad han kan og har bevist. Så jeg kan godt se, at han er væk fra FC København. Men jeg tror ikke, at der er så mange spillere udover ham, der er væk, siger Tøfting.

Dermed er forventningerne til sportsdirektør Peter 'PC' Christiansen store til sommer, for hvis der kommer klubber og banker på Grabara-døren, så skal FCK tage sig godt betalt for keeperen.

Kamil Grabara har tidligere været rygtet til Bayern München.