Video : Tipsbladet
Superliga

Klopp: Vores trofæ i år er vores sammenhold

Derudover forsøger Klopp at finde det positive ved, at de ikke er med i Champions League i næste sæson, men at de må nøjes med Europa League.

Liverpool har i denne sæson ikke løftet et eneste trofæ. Det kommer efter en årrække med triumfer i både Champions League- og Premier League. End ikke er det blevet til en plads i næste års Champions League for dem.

Men for deres tyske manager Jürgen Klopp er der alligevel noget at glæde sig over. Det fortæller han om ved klubbens pressemøde.

- Når alt går i den rigtige retning, så er det ment at mærke sammenholdet, men når det ikke gør, så er det mere udfordrende. Jeg vil ikke fremhæve det, men vi gjorde det - og for mig var det vores vundne trofæ dette år, fortæller Klopp.

Der er i næste sæson Europa League på programmet for ham, hvor han også prøver at finde det lyse.

- Fra et økonomisk synspunkt. Det er egentlig det eneste problem. Det er det store problem i fodbold. Det ved jeg, men udover det, så har vi europæiske aftener næste år, siger han og fortsætter:

- I stedet for tirsdag-onsdag, så er det torsdag. Who cares? Det er store kampe, atmosfære og en chance for at gøre det hele. FA Cup og Liga-cuppen vil være der igen. Der har vi en chance. Premier League er der også. Lad os give det en chance, lyder det fra Klopp.

Liverpool møder Southampton i sidste spillerunde i den engelske liga, hvor begge hold ikke kan gøre fra eller til om deres fremtid. Modstanderne er nemlig allerede nedrykket.

Netop Southamptons afgående cheftræner Ruben Selles har også haft muligheden for at se tilbage på sin tid i klubben. Læs mere om det her.