Video : Tipsbladet
Superliga

Klubboss afviser Wikström-pris: Latterligt

Mjällbys sportsdirektør afviser nu, at den svenske klub har betalt 3,7 millioner kroner til Brøndby for Rasmus Wikström.

To år efter skiftet fra IFK Göteborg til Brøndby er Rasmus Wikström nu tilbage i svensk fodbold, hvor forsvarsspilleren i dag er blevet præsenteret i Mjällby. 

B.T. skrev tidligere mandag, at den svenske klub betaler 3,7 millioner kroner for Rasmus Wikström, men Mjällbys sportsdirektør Hasse Larsson afviser nu blankt, at man har betalt så meget for den 22-årige forsvarsspiller, der i sidste sæson var udlejet til Sønderjyske. 

- Jeg læste noget om seks millioner kroner (svarende til 3,7 millioner danske kroner, red.), og det er meget langt fra. Vi er en lille klub. Vi har aftalt med Brøndby, at vi ikke vil nævne noget beløb, men... der er under alle omstændigheder et nul for meget, lyder det, ifølge Fotbollskanalen, fra Hasse Larsson. 

- Vi er ikke i nærheden af de summer. Det føles latterligt. Det ville vi aldrig betale for en spiller. Selvom han er god, så har vi ikke de muligheder. 

Dermed indikerer Hasse Larsson altså, at Brøndby har fået under en halv million kroner for Rasmus Wikström, der nåede at spille i alt syv minutter for Superliga-klubbens førstehold.