• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Lüftner-agent bekræfter: Dynamo Kiev er interesseret

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Michael Lüftner tiltrækker sig interesse fra Ukraine, bekræfter stopperens agent.

Af Victor Risager

Det blev for nylig rapporteret, at FC København var interesseret i at afskibe forsvarsspiller Michael Lüftner efter blot én sæson i det københavnske.

Og det bliver måske ikke en synderligt svær opgave.

Læs også: Medie: FC København forsøger at afskibe Lüftner

Ifølge Lüftners agent, Martin Hrdlička, er der flere interesserede klubber, og en af dem er den ukrainske storklub Dynamo Kiev. Det fortæller han til det tjekkiske medie iSport.cz.

- Vi tager os i øjeblikket af Michaels situation. Der er flere muligheder og en af dem er Dynamo Kiev. Men vi har ikke travlt. Vi ser hvordan det udvikler sig, lyder det fra agenten.

Dynamo Kiev vil imidlertid først have styr på forsvarsspilleren Tamas Kádárs situation, og Lüftner er ifølge mediet kun et emne, hvis han forlader ukrainerne.

Mediet erfarer imidlertid også, at engelske West Bromwich Albion og belgiske K.A.A. Gent er interesserede i 24-årige Lüftner.

Den tjekkiske stopper kom til FC København i sommeren 2018 og har spillet 51 kampe for klubben. Han har imidlertid ikke fået meget tid på banen i denne sæson, hvor Sotirios Papagiannopoulos og Denis Vavro har været foretrukket i det centrale forsvar.