• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Lyngby bekræfter lejeaftale: En kommende topspiller

Foto: Lyngby Boldklub

Lyngby Boldklub lejer Victor Torp i FC Midtjylland.

Af Kenneth Jensen

Som tipsbladet.dk kunne fortælle tidligere fredag lejer Lyngby Boldklub 21-årige Victor Torp i FC Midtjylland.

Midtbanespilleren er lejet for den kommende sæson, efter han i foråret var udlejet med stor succes til Fredericia, som han også tidligere har været hos.

I Lyngby tror man på, at man har fået en spiller, der kan begå sig og kæmpe om spilletid fra dag et.

Læs også:Optakt: Vejle Boldklub - SønderjyskE

- Victor Torp er en rigtig spændende spiller, der har gjort det godt i Fredericia og nu står over for at skulle tage næste step ind i Superligaen. Vi tror på, at vi i vores miljø kan give Torp chancen for at udvikle sig og forhåbentlig bryde igennem i Superligaen. Vi har før haft sportsligt gavn af den type case, og vi glæder os over at have fået Victor om bord, så kan han bidrage til vores sportslige målsætninger, siger Lyngbys sportschef, Birger Jørgensen.

De Kongeblå sagde denne sommer farvel til meget rutine centralt i banen i form af Martin Ørnskov og Jesper Christjansen, og Torp bliver den fjerde tilføjelse denne sommer, efter man har hentet Rasmus Thellufsen, Christian "Greko" Jakobsen og Brian Hamalainen.

- I vores optik er Victor en kommende topspiller, han har alle de kvaliteter det kræver for at spille på højeste niveau. Han er en alsidig midtbanespiller, der er dygtig med bolden, dynamisk og samtidig kan score mål – specielt på frispark, som han viste mod os i 1. division. Han har tidligere været sat tilbage af skader i FCM og mangler derfor sit gennembrud i Superligaen, det kan han forhåbentlig få hos os. Vi glæder os til at se ham i kongeblåt og håber at han kan bidrage til, at vi også spiller i Superligaen næste sæson, siger cheftræner Christian Nielsen.

Læs også:Lyngby på rov hos de danske mestre: Lejer midtbanespiller

Victor Torp har et fremragende spark og er målfarlig fra den centrale midtbane. Han har scoret ni gange i de 34 kampe, han nåede at spille for Fredericia i halvanden sæson.

I FC Midtjylland har han kontrakt frem til sommeren 2023.

Læs også:Overblik: SønderjyskE's og FCK's svære veje mod gruppespillet

Læs også:Solbakken om derby uden tilskuere: Det er en kæmpe ulempe

Læs også:Optakt: FC København - Brøndby IF

---------------------------

Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus