• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Lyngby henter Lasse Rise

Lyngby henter Lasse Rise
Foto: Lyngby Boldklub

En gammel kending vender hjem til Lyngby Boldklub. Superliga-oprykkerne har skrevet kontrakt med Lasse Rise.

Af Ole Hoffskov

Superliga-oprykkerne fra Lyngby Boldklub hiver en gammel kending hjem til klubben. De kongeblå meddeler onsdag middag, at man har skrevet kontrakt med angriberen Lasse Rise, der skifter på en fri transfer fra Esbjerg fB.

Lasse Rise tørnede ud for Lyngby fra 2006 til 2011, og nu er han altså tilbage i klubben.

- Lasse har siden han forlod os fået en masse Superliga-erfaring, og han har det ekstra niveau af kvalitet vi har brug for. Han er en dygtig spiller, der kender måden vi spiller på og som kan løfte hele holdet med sine kvaliteter. Så vi er selvsagt glade for, at Lasse har valgt at vende hjem til Lyngby. Jeg har forberedt Lasse på, at han får den hårdeste sommer i hans liv og det er han klar til at gennemføre. Det vidner om en moden spiller, der ønsker at presse det bedste frem i sig selv til holdets bedste, siger cheftræner David Nielsen til klubbens hjemmeside.

Hovedpersonen selv ser frem til at gøre comeback i den blå trøje.

- Lyngby har været min førsteprioritet hele vejen, og mine snakke med David har bekræftet at det er det rigtige for mig. Jeg kender også mange af spillerne her, og ved at det er dygtige fodboldspillere og at her er et godt omklædningsrum. Jeg vil gerne være med til det projekt, der er i Lyngby så jeg er glad for at være tilbage og glæder mig til at bidrage – forhåbentlig med mål og en masse godt offensivt spil, lyder det fra Lasse Rise.

Den 29-årige angriber har underskrevet en kontrakt frem til udgangen af 2017.

Superliga

Mere Superliga

Fokus