Video : Tipsbladet
Superliga

Mafra-præsident: Derfor er det en fordel for os

FC Midtjylland har sat gang i et stort samarbejde med den portugisiske klub Mafra.

FC Midtjylland afholdt tirsdag pressemødet, hvor de kunne fortælle om deres planer med kvindefodbold og Anders Holch Povlsens nye titel som majoritetsejer af klubben. Dernæst kom der også mere om FCM's samarbejde med Mafra, der spiller i den næstbedste portugisiske række.

I den forbindelse har den portugisiske klubs præsident José Cristo fortalt om sit syn på udviklingen.

- Vi er overbeviste om, at det nye ejerskab vil gøre vores klub stærkere både nu og på lang sigt. Det tilfører enorm ekspertise og kapital, hvilket giver os mulighed for at investere i vores struktur og styrke vores spillerbudget, siger Cristo.

Han har desuden et meget flot syn på, hvad FCM og dansk fodbold er for en størrelse.

- Danmark er kendt for sin stærke talentudvikling med mange spillere i topligaer rundt i Europa og et konkurrencedygtigt landshold. Vi har identificeret talenter fra FC Midtjylland, som vi har hentet ind denne sommer. De forbedrer vores konkurrencesituation og styrker vores udviklingsmiljø, siger han og fortsætter:

- Med det nye sportslige setup og vidensdeling får vi mulighed for at tage de næste skridt, lyder det fra José Cristo.

Det er helt præcist Heartland med førnævnte Holch Povlsen i spidsen, der har overtaget den portugisiske klub, der har lejet tre spillere og købt syv yderligere fra midtjyderne i dette transfervindue.

Det nye FCM-billede er desuden skruet sådan sammen, at det er til for at vælte FCK. Læs mere om det her.