Superliga Ole Hoffskov

Magnus Kofod Andersen forlader FC Nordsjælland

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Nordsjælland tager afsked med viceanfører Magnus Kofod Andersen.

Af Ole Hoffskov

FC Nordsjælland og Magnus Kofod Andersen tager afsked med hinanden efter denne sæson. Farum-klubben meddeler lørdag formiddag, at viceanføreren stopper i FCN, når kontrakten udløber 30. juni.

Også Chukwuemeka Nnamani, Tochi Chukwuani, Eduardo Dos Santos Haesler og Andreas Bredahl forlader FC Nordsjælland.

23-årige Magnus Kofod Andersen kom til FC Nordsjælland som ungdomsspiller, og han er noteret for 170 førsteholdskampe for Farum-klubben. Han har i en årrække været en central figur på midtbanen, men nu søger han altså nye græsgange.

Magnus Kofod Andersen spiller sin sidste kamp for FC Nordsjælland den 21. maj mod AGF - søndag optræder han for sidste gang på Right to Dream Park, når FCN får besøg af Vejle Boldklub.

- Vi ønsker alt det bedste for Magnus, ”Emeka”, Tochi, ”Dudu”, Andreas og Frank på deres videre færd, og vi håber, at fansene vil være med til at sige farvel og ønske dem held og lykke til den sidste hjemmekamp, inden vi som klub tager endeligt afsked efter sæsonen. Det vender vi tilbage til, når den sidste kamp er spillet, siger sportsdirektør Mikkel Hemmersam.

Eduardo Dos Santos Haesler skal tilbage til Werder Bremen, hvorfra han er udlejet til FC Nordsjælland, mens Tochi Chukwuani ventes at skifte til Serie A-klubben Verona. Det er uvist, hvad fremtiden bringer for Magnus Kofod Andersen, Chukwuemeka Nnamani og Andreas Bredahl.

FC Nordsjælland siger også farvel til assisterende træner Frank Hjortebjerg, der skal til OB.