• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Medie: BIF vil hente mindst to kvalitetsspillere

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ifølge NordicBet Blog vil Brøndby IF agere aggressivt og målrettet i transfervinduet, der kommer.

Af Kenneth Jensen

Superliga-klubben Brøndby IF håbede på at vente til sidst i vinduet med at hente spillere, fordi der ofte ender med at være gode spillere i overskud. Og fodbolddirektør Carsten V. Jensen har tidligere peget på Blas Riveros som et eksempel på, at det kan betale sig at have is i maven.

Men i det netop overståede transfervindue havde man ikke helt samme held med at hente spillere sidst i vinduet. Og ifølge NordicBet Blog betyder det nu, at man vil agere aggressivt i transfervinduet i januar.

Brøndby IF hentede flere spillere som Mathias Greve, Kevin Tshiembe og Henrik Heggheim i løbet af august, men man fandt ikke den "næste Blas Riveros" sidst i vinduet.

Og derfor vil Carsten V. Jensen agere aggressivt og målrettet, lyder det. Klubben skal ifølge mediet have mindst to kvalitetsspillere ind i januar. 

Klubben er kommet svækket ud af sommerens transfervindue, hvor man solgte Jesper Lindstrøm, og hvor man sagde farvel til Marvin Schwäbe, Anthony Jung, Hjörtur Hermannsson og Lasse Vigen Christensen, der alle forlod klubben på en fri transfer.

Brøndby IF, der vandt det danske mesterskab i fjor, har hentet otte point i de første ni runder i Superligaen, og klubben ligger lige nu med otte point - kun Vejle Boldklub har indtil videre hentet færre point i Superligaen.

Næste opgave i Superligaen for BIF er søndag, hvor AaB gæster Brøndby Stadion.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020