• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

Medie: Brøndby ansætter Mads Davidsen

Mads Davidsen er et af de prominente danske navne i international fodbold, og nu skal han ifølge B.T. hjælpe til i Brøndby

Af Mikkel Sloth

Der er nyt fra Brøndby, som muligvis snart kan offentliggøre, at Mads Davidsen skal spille en rolle i vestegnsklubben. Sådan lyder det i hvert fald fra den danske avis B.T.

Ifølge B.T. er der dog hverken snak om et trænerjob eller en anden form for fastansættelse på den københavnske vestegn. I stedet skal Mads Davidsen være konsulent for Brøndby, hvor han ifølge avisens oplysninger særligt skal være med til at rådgive sportsdirektør Ebbe Sand.

Mads Davidsen vil dog ikke bekræfte afsløringen over for B.T.

- Jeg har ingen kommentarer til, hvem jeg skal være konsulent for, lyder det fra Davidsen, der ved årsskiftet stoppede som teknisk direktør i den kinesiske storklub Shanghai SIPG.

Heller ikke bestyrelsesformand i Brøndby, Jan Bech Andersen, vil bekræftet rygtet.

Da Brøndbys tidligere sportsdirektør, Troels Bech, annoncerede sit stop i klubben, var netop Mads Davidsen angiveligt blandt kandidaterne til at overtage stillingen som sportsdirektør hos de blå-gule. Det afviste Davidsen, og startede i stedet konsulentfirmaet Optima Football, som altså nu efter sigende er blevet hyret af Brøndby til at hjælpe den sportslige ledelse.

Det vil i så fald ikke være første gang, at Mads Davidsen bliver hyret af Brøndby. Han har tidligere været ansat som bl.a. U19-træner i klubben.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.