• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Medie: FC Midtjylland har scoutet græsk stortalent

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ifølge et græsk medie har FC Midtjylland scoutet 17-årige Marios Tzavidas, der også er blevet set af flere af Europas største klubber.

Af Kenneth Jensen

Superliga-klubben FC Midtjylland kigger i både ind- og udland, når det handler om at rekruttere nye spillere, og det er ikke kun til førsteholdet, at man søger efter nyt blod.

De danske mestre har tidligere vist, at man gerne tager talenter ind fra udlandet - eksempelvis har man hentet teenageren Zsombor Puskás i Vasas, og tidligere har man også hentet Kaan Kairinen i FC Inter Turku - og det lader til, at man fortsætter med at søge uden for landets grænser.

Det græske medie Trifilara skriver, at de danske mestre har været i Grækenland for at se nærmere på et 17-årigt stortalent.

Panathinaikos-angriber Marios Tzavidas har ifølge det græske medie vist sig så godt frem, at flere scouts har været på tribunen for at se ham spille for Panathinaikos' U17-hold i løbet af sæsonen, hvor han scorede masser af mål.

Han er regnet for et af græsk fodbolds store talenter.

Læs også:Rasende hold smidt ud af CL-kvalifikation: Truer UEFA med advokater

Angriberen er i løbet af 2020 blevet besigtet af Liverpool, Juventus og Atletico Madrid, mens hollandske PSV gik forgæves, da angriberen var skadet, da klubben skulle kigge nærmere på ham. Mediet også mener at vide, at danske FC Midtjylland har været i Grækenland for at se nærmere på Marios Tzavidas.

FC Midtjylland har allerede masser af angribere på førsteholdet i form af Lasse Vibe, Sory Kaba, Ronnie Schwartz, Junior Brumado og Mayron George, så det er nok ikke tanken, at angriberen skal være en del af førsteholdet, hvis FC Midtjylland har held med at hente ham. Ikke i første omgang.

Om det overhovedet kommer så vidt, er spørgsmålet. Det kan godt gå hen og blive svært at lokke angriberen til Danmark, når der også er interesse fra klubber som Liverpool, Atletico Madrid og PSV.

Mens FC Midtjylland har en stærk økonomi, er Panathinaikos på usikker grund og har været det noget tid.

Klubben har angiveligt dummet sig, når det kommer til angriberen, for man har stadig ikke formået at låse ham til en professionel kontrakt, hvilket betyder, at han kan skrive under med andre klubber.

Læs også:Jon Dahl Tomasson henter forstærkning til forsvaret

Læs også:Avis: Dansk interesse for gratis Bubacarr Sanneh

Læs også:Superliga-klubber står til et trecifret milliontab med coronarestriktioner

Læs også:Udbrændthed er et tema i FC Midtjylland efter kort pause

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus