• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Medie: FCK har forhørt sig om Mads Bidstrup

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Én af Superligaens bedste spillere i efteråret tiltrækker sig interesse fra FC København.

Af Ole Hoffskov

Mads Bidstrups tandpastasmil og evner på den centrale midtbane har tilsynelandende gjort FC Københavns sportsdirektør Peter Christiansen blød i knæene.

Den 21-årige midtbanemand har været én af de bedste spillere i Superligaen i denne sæson, og han har en enorm aktie i FC Nordsjællands førsteplads. Det har man bemærket i FC København, og ifølge Ekstra Bladets transferpodcast "Varme Drenge" har de danske mestre forhørt sig angående Mads Bidstrup. 

FC København står og skal finde en afløser for Zeca, og i den forbindelse er Mads Bidstrup et oplagt bud, men det er noget nær umuligt at forestille sig, at han skifter i dette transfervindue.

Dels må det krible i Mads Bidstrup for at se, om FC Nordsjælland kan vinde mesterskabet i denne sæson, og dels er midtbanespilleren ejet af Brentford, der uden tvivl er tilfredse med den udvikling, Bidstrup har i Farum, og derfor ikke har travlt med at få ham flyttet til en anden adresse. 

Mads Bidstrup har fået sin fodboldopdragelse i FC København, og for fem år siden blev han som ungdomsspiller solgt til RB Leipzig for 20 millioner kroner. Det kunne sagtens være noget lignende, FC København skal betale den dag i dag, hvis de vil have midtbanespilleren retur. 

"Jeg garanterer, han ikke skal til FCK"
FC København og Mads Bidstrup har længe været et tema, som er blevet diskuteret i medierne, og tilbage i september fastslog TV3 Sports fodboldekspert Kenneth Emil Petersen, at FCN-spilleren er en oplagt signing for FCK.

- Jeg ser en spiller i FC Nordsjælland, som jeg synes skal være FCK-spiller - Mads Bidstrup. Han er 6'er, og så er jeg med på, at han lige har forlænget sin kontrakt med Brentford, men hold da op en start, han har fået. Han har fysisk og kan løbe solen sort, lød det fra Kenneth Emil Petersen.

Hans ekspertkollega - og fætter - Ken Ilsø var mere betænkelig.

- Jeg garanterer, at han ikke kommer til at spille for FC København. Han er ejet af Brentford, så det vil ligge mere til højrebenet, at FC Midtjylland melder sig ind kampen, før han kan komme til FCK, fastslog Ken Ilsø.

Forstår godt rygterne
Hovedpersonen selv blev foreholdt spekulationerne om et FC København-skifte i et interview med Tipsbladet i starten af november. Dengang lagde Mads Bidstrup ikke skjul på, at han var smigret over at blive kædet sammen med sin barndomsklub. 

- Jeg er selvfølgelig glad for, at jeg bliver sat i forbindelse med en stor klub som FC København. Det er der intet dårligt i. Det er ikke rigtig konkret for mig. Det er folk der snakker, så det kan jeg ikke rigtig forholde mig til lige nu. For det første er jeg på udlån i FC Nordsjælland, og for det andet er jeg fortsat på kontrakt i Brentford.

- Det lyder spændede deroppe. Jeg har også en fortid i FCK, så jeg kender til det. Det er ikke noget, jeg kan forholde mig til lige nu. Jeg er sindssygt glad heroppe og i Brentford. Så min førsteprioritet er at gøre det så godt her, så jeg kan spille mig ind i en Premier League-klub, sagde Mads Bidstrup.

Midtbanespilleren har kontrakt med Brentford frem til sommeren 2024.