Video : Tipsbladet
Superliga

Dét mål mod FCK: Sindssyg følelse at se den gå ind

FC Midtjylland-spilleren spillede en stor rolle i klubbens første mesterskab tilbage i 2015.

Tilbage i april 2015 havde FC Midtjylland ikke vundet nogen mesterskaber, men det skulle siden ændre sig. Og 17. maj tog de et stort skridt, da Andre Rømer headede bolden ind til 1-0 mod FC København efter 74 minutter i femtesidste spillerunde.

Det er en scoring, som Rømer nok aldrig glemmer, og i et interview på midtjydernes hjemmeside kommer han ind på målet.

- Haha. Det er ved at være mange år siden. Det var en fantastisk følelse at score dét mål i 2015 og få lov til at juble foran FCK-fansene, siger han og fortsætter:

- Det var en sindssyg følelse at se bolden gå ind og at kunne fejre det efter slutfløjt med en fantastisk fest, jeg ikke husker så meget af. Men jeg er blevet fortalt, at det var sjovt, lyder det fra Rømer.

Siden scorede Pione Sisto til 2-0, som betød, at FCM var foran med 12 point ned til FCK, og dermed skulle der findes et enkelt point i de sidste fire kampe for at blive mestre. Det kom i kampen efter mod FC Vestsjælland, hvor det blev 0-0.

Rømer har endvidere scoret et mindeværdigt mål mere mod netop FCK, som de skal møde søndag. Det kom i 2017, hvor han helflugtede bolden i kassen.

- I 2017 havde jeg en dag eller to forinden været til scanning med mit første barn og fået at vide, at alt var okay. Der var timingen rigtig god i forhold til, at jeg i jubelscenen kunne vise folk, at jeg skulle være far. Jeg havde ikke fortalt det til nogen på det tidspunkt, fortæller Rømer.

Næste opgør mellem FCM og FCK spilles søndag klokken 18.