• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Millionbud på Jonas Bager: Hobro-profil kan vende tilbage til Randers

En belgisk klub har ifølge Ekstra Bladet budt på Jonas Bager fra Randers FC. Kronjyderne overvejer samtidig at hente en gammel flamme retur til klubben.

Af Ole Hoffskov

Randers FC har allerede hentet Mathias Nielsen i AC Horsens til den kommende sæson, men der kommer utvivlsomt til at ske mere i Kronjylland i løbet af transfervinduet. Det forlyder allerede, at Randers blot venter på at offentliggøre Vendsyssel-angriberen Alhaji Kamara som ny mand i truppen.

Ifølge Ekstra Bladet kan Randers FC også gå på rov i en anden Superliga-klub, hvor kronjyderne har fået øjnene op for en gammel flamme. Edgar Babayan har haft en fin sæson i nedrykningstruede Hobro IK, og han har blandt andet spillet sig ind i landsholdsvarmen i Armenien. Det er noteret i Randers, der har været i kontakt med Hobro angående Babayan, der fik sin fodboldopdragelse i Kronjylland.

Foreløbig er det dog ikke mundet ud i et bud på den 23-årige offensivspiller.

Et bud er til gengæld blevet afgivet på Randers' dygtige midtstopper Jonas Bager, skriver Ekstra Bladet. Den belgiske klub Union Saint-Gilloise har budt to millioner kroner for Bager, der skal være interesseret i at skifte til klubben fra den næstbedste række. Et skifte afhænger formentlig af, at Union Saint-Gilloise hæver buddet en anelse.

Randers FC ekspederede i weekenden SønderjyskE ud af Europa-playoff, og forude venter to opgør mod AGF.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.