Video : Tipsbladet
Superliga

Nervøs Sørensen: Den længste uge nogensinde

Jesper Sørensen skjuler ikke sin nervøsitet før Brøndbys guldbrag.

En kæmpe kamp for Brøndby og cheftræner Jesper Sørensen er få minutter væk.

Brøndby går ind til Superligaens sidste spillerunde i front af rækken, men et dansk mesterskab kræver med al sandsynlighed, at man slår AGF i søndagens opgør.

Det ville være en kæmpe bedrift for klubben, hvis det lykkes, og Jesper Sørensen erkender da også, at han er nervøs inden kampen. Det gør han, da Viaplay knap 40 minutter før startfløjt spørger Brøndby-træneren, hvordan det er at være Jesper Sørensen lige nu.

- Det er nervepirrende. Det er spændende. Jeg håber, at spillerne kun er halvt så nervøse som mig. Så skal det nok gå. Men det er klart, at den kærlighed og varme, jeg mærker, når jeg kommer herind (på Brøndby Stadion); det bliver ikke større.

Jesper Sørensen uddyber, at han har mærket nervøsiteten i hele ugen op til gulddbraget.

- Det har været den længste uge nogensinde. Tiden har sneglet sig afsted, men nu står vi her endelig, og vi har selvfølgelig gjort alt for at gøre tingene så normale som muligt, hvis det altså overhovedet kan lade sig gøre. Vi ved jo godt, hvad der er på spil. 

- Det var vigtigt for os, at AGF slog FCK forleden, for så ved vi, det er all-in i dag. Der er ikke mere, og det er i dag, vi kommer til at lægge alt og ikke har mere, når kampen er slut. 

Brøndby ligger á point med FC Midtjylland.