Video : Tipsbladet
Superliga

Nicolai Jørgensen i dialog med flere klubber

Den tidligere danske landsholdsangriber afviser ikke et nyt eventyr.

Nicolai Jørgensen har efterhånden været uden klub siden i sommer, hvor kontrakten med FC København udløb. 

Den danske angriber behøvede ikke at stresse under januar-transfervinduet, for han kan skifte til en klub, når han vil på grund af sin kontraktsituation.

Situationen er dog bare den, at han efterhånden har været uden klub i mange måneder. Derfor er det også reelt at stille spørgsmålet; hvad skal der ske med angriberen, der har 39 A-landskampe på CV'et.

Det er det spørgsmål, som Nicolai Jørgensen bliver stillet i podcasten Stolpe Ind, som Nicklas Bendtner er en del af. Her fortæller Nicolai Jørgensen, at han stadig har mod på et eventyr, og at han lige nu er i dialog med nogle klubber. 

- Jeg spiller meget padel, ik. Jeg har ikke noget lige nu, men jeg venter og snakker med et par stykker lige nu, og så må vi se, om det bliver til noget eller ej. 

- Så jeg er lidt i en ventezone på et eller andet - et eventyr et sted. Men lige nu er der ikke noget, der lige ligger og skal underskrives i morgen, fortæller han.

Han påpeger ligeledes, at kroppen har det godt, og at han ikke døjer med skavanker, som han ellers tidligere har gjort.

- I en karriere har man altid et eller andet, der gør ondt. Når man så tager en pause, finder man ud af, at det behøves ikke gøre ondt. Så jeg har det super godt. Jeg har ingen problemer, og jeg er klar, hvis der kommer noget, på at tage et eventyr ud i to-tre år mere, siger Nicolai Jørgensen til podcasten. 

Nicolai Jørgensen udenlandskarriere vil for alvor blive husket for hans gode år i hollandsk fodbold, hvor han var en af Æresdivisionens absolut bedste spillere. Han vendte retur til dansk fodbold sidste januar, men det sidste halvår i FC København var ikke den store succes. Her fik han ni kampe i Superligaen og scorede et enkelt mål.