Superliga Kenneth Jensen

- Noget af det bedste, vi har præsteret i foråret

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC København-træner Jess Thorup peger på, at klubbens præstation mod Silkeborg IF var god.

Af Kenneth Jensen

De vandt 2-1 hjemme over Silkeborg IF, og dermed tog FC København et stort skridt mod det danske mesterskab, da FC Midtjylland samtidig dummede sig gevaldigt og blot fik 2-2 hjemme mod Brøndby IF.

Dermed kan FCK afgøre det selv, og det kræver formentlig bare en enkelt sejr, da man er 10 mål bedre end FCM i målscore og tre point foran.

Jess Thorup fortæller til FC Københavns hjemmeside, at man spillede en særdeles god kamp mod SIF i onsdags.

- Vi spillede imod Silkeborg noget af det bedste fodbold, vi har præsteret i foråret. Og de unge tog en kæmpe tørn. Den kamp lover godt for FCK, ikke bare for Mesterskabsspillet, men også for årene, der kommer. Vigtigst af alt har den præstation bragt os i en rigtig god position, hvor vi selv kan afgøre tingene, siger Jess Thorup til FCK's hjemmeside og fortsætter:

- Både jeg, spillerne og staben insisterer på, at vi skal tage et kæmpe skridt i retning af mesterskabet i Randers. Vi vil tage ilden, aggressiviteten og spilleglæden med fra Silkeborg-kampen og hente de tre point.

FC København møder på søndag Randers FC på udebane, og da FCM først spiller mandag aften ude mod Silkeborg IF, kan man med en sejr reelt vinde det danske mesterskab.

I sidste runde får FCK besøg af AaB, mens FC Midtjylland får besøg af Randers FC.