Video : Tipsbladet
Superliga

Nu tvivler spillerne på ten Hags fremtid

Erik ten Hag er under pres i Manchester United, og nu skulle spillerne også være alvorligt i tvivl om, han overhovedet vil være i klubben til næste sæson.

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt sin afsluttende fase, og spørgsmålet er, om det samme kan siges om Erik ten Hags tid som cheftræner i Manchester United.

Hollænderen er under stigende pres i klubben, der skal kæmpe hårdt for at kvalificere sig til Champions League til næste sæson. 

Det er ligeledes nye og mere ambitiøse tider i Manchester-klubben, efter Sir Jim Ratcliffes Ineos købte 25 procent af aktierne, og spørgsmålet er, om de også ser ten Hag som manden, der kan lede klubben mod en ny storhed. 

Det er der tvivl om, og tvivl er der også i omklædningsrummet. Daily Mail melder mandag aften, at flere spillere i klubben allerede nu er alvorligt i tvivl om, hvorvidt Erik ten Hag også kommer til at være cheftræner til næste sæson. 

Mange i truppen føler sig sikre på, at de nye medejere vil ruske op i biksen, og det kommer til at koste Erik ten Hag. Til gengæld melder Daily Mail, at han stadig har omklædningsrummets støtte. 

Det har hele tiden været planen, at Ineos og den nye sportslige ledelse vil se på Erik ten Hags situation til sommer. Så må tiden vise, hvad beslutningen bliver.

Manchester United er nummer seks i Premier League, og de har 11 point op til Aston Villa på fjerdepladsen.