Video : Tipsbladet
Superliga

Ny FCM-spiller vil i CL: Det er et realistisk mål

Ingason er dog klar over, at det kræver hårdt arbejde og tålmodighed.

Sverri Ingi Ingason er ny mand i FC Midtjylland-truppen, og han har en klar målsætning, som han gerne vil opnå i forbindelse med klubskiftet til den danske Superliga-klub. Det handler om en særlig europæisk turnering.

Det fortæller han om i et interview på klubbens hjemmeside

- Som jeg har sagt til gutterne, så har jeg prøvet en del i min karriere, men jeg har stadig ikke prøvet at spille i Champions League. Det er en drengedrøm, det er den største klubturnering i verden. Det er noget, som man drømmer om fra en ung alder, så det er et mål, siger han og fortsætter:

- Jeg synes, at det er et realistisk mål med ambitionerne og projektet i klubben, men det kræver en del hårdt arbejde og tålmodighed. Men jeg tror på, at jeg en dag kommer til at spille der og det bliver i en Midtjylland-trøje. Så længe man tror på det, så er det muligt, lyder det fra Ingason.

Han peger desuden også på, at de samtaler, han har haft, betød meget for det endelig valg om at skifte til klubben. Her stod det klart for ham, at der er store ambitioner, ligesom han kan se, at det er en klub, som har vundet både mesterskaber, pokaltitler og klaret sig godt i Europa i de seneste år.

I løbet af Ingasons karriere har han været forbi klubber som norske Viking, belgiske Lokeren, spanske Granada, russiske Rostov og altså senest PAOK fra Grækenland.

Selv har han også mødt FCM i Conference League, hvor det dengang først blev til et 0-1-nederlag i Herning, hvorefter vandt 2-1 på hjemmebane og dernæst vandt i straffesparkskonkurrence.

Den 29-årige islænding er kommet ind på en fem-årig aftale, og ifølge Tipsbladets oplysninger, så kan prisen på ham ende på 30 millioner kroner.

Midtjyderne glæder sig blandt andet over de lederegenskaber, som han kommer ind med. Læs mere om det her.