Grytebust: Havde forhåbninger om at besejre Esbjerg
2016-02-17 10:41
Foto: OB

Den norske målmand Sten Michael Grytebust skifter til OB på en fri transfer, og han glæder sig til at prøve noget nyt.

Sten Michael Grytebust er navnet på den seneste nye keeper i fynske OB. Her skal nordmanden konkurrere med blandt andre Maksym Koval om spilletid, og nordmanden ser frem til at spille for OB.

Senest var han i Aalesund, men har altså taget skridtet til dansk fodbold nu.

- Jeg glæder mig rigtig meget og sætter pris på at være her og den tillid, jeg er blevet mødt med, så jeg glæder mig til den kommende tid. Jeg har været i Aalesund længe, og jeg har gjort alt, hvad jeg kunne deroppe, så nu er det tid til at prøve noget nyt. OB kom på banen for et godt stykke tid siden, og jeg talte første gang med Kent Nielsen i juli. Det er klart, at når man føler sig ønsket, så er det nemmere at tage beslutningen om at skifte. Det er et godt skridt i min karriere, og jeg kender OB som en traditionsklub, der har gjort det godt tidligere, men som har slidt lidt med resultaterne på det seneste. Jeg vil bidrage med en masse erfaring, for at vi kan nå vores mål, og de næste skridt bliver, at vi skal være med i slutspillet, når det bliver indført, siger Sten Grytebust og fortsætter:

- Som målmand har jeg en god fysik og er hurtig, både på stregen og i feltet. Det er nogle af mine styrker, samtidig med at jeg synes, at jeg har en god fodboldforståelse og læser spillet godt. Det betyder også, at jeg gerne vil ud i feltet og være aktiv, for som målmand er det vigtigt for mig at medvirke til, at modstanderen kommer til færrest mulige målchancer. Derfor er strukturen og kommunikationen med mine medspillere meget vigtig, for det er min bedste måde at hjælpe holdkammeraterne på, siger han.

Grytebust har to norske landskampe på cv'et, og han har underskrevet en kontrakt, der gælder frem til sommeren 2019.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO