Video : Tipsbladet
Superliga

Nye toner fra Galca: Stormvejr af rosende ord til spillerne

Den rumænske Vejle-cheftræner Constantin Galca har lagt sin stil om.

Vejles cheftræner rumænske cheftræner Constantin Galca har tit for vane at lede efter hullerne i osten i sit mandskabs præstationer, men efter holdets seneste kamp i pokalturneringen mod Hvidovre har piben fået en anden lyd.

Særligt efter pausen, hvor vejlenserne vendte 0-1 til en 3-1-sejr er træneren særligt tilfreds med. Det fortæller han i et interview på Vejles hjemmeside.

Læs også:Vejle Boldklub har brug for sejr: Det er en hård tid

- Vi står meget bedre på banen efter pausen, vi har mere power, og presset sidder bedre. Rigtig godt arbejde af spillerne i anden halvleg på en svær bane. Jeg er meget glad for sejren og pladsen i kvartfinalen. Pokalturneringen er vigtig for alle hold – også for os - for det giver en mulighed for direkte adgang til Europa, siger han og fortsætter:

- Selv om dagens modstander kun er 1. divisionshold, var sejren også vigtigt for selvtilliden, og jeg håber, vi kan tage det med os på søndag mod Lyngby. For det er det eneste fokus, vi har lige nu - slutte godt af mod bundholdet. Men sådan skal det være før hver kamp - hvert opgør er en slags finale for os, lyder det fra Constantin Galca.

Læs også:Vejle-træner sender en haglbyge af kritik mod sine spillere

Endvidere var der ingen tvivl om, at Arbnor Mucolli var kampens spiller blandt hans egne - og Galca selv glæder sig også over, hvordan offensivspilleren har løftet sig igen efter en kort nedtur.

- Arbnor blev sat lidt tilbage omkring landskampspausen, men er nu stærkt på vej frem igen. Både han og Montiel arbejdede stærkt i dag, også defensivt, fastslår rumæneren.

Vejle har nu blot én kamp tilbage, inden holdet går på vinterpause, og det er på søndag mod Lyngby i Superligaen.

Læs også:Superliga-spiller beskyldte reporter for at lyve: Det er useriøst

Læs også:Superliga-powerranking: Kan Brøndby vinde DM med så få chancer?

Læs også:Superliga-klub afværger stor fiasko