• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Nytårsbombe: SønderjyskE henter tidligere anfører hjem

Foto: Getty Images

Pierre Kanstrup vender efter to et halvt år tilbage til SønderjyskE, hvor han var anfører. Han har fået en treårig kontrakt.

Af Anders Dehn

Når SønderjyskE-truppen begynder træningen i januar, dukker et velkendt ansigt op. Piere Kanstrup vender tilbage til klubben, som han forlod i sommeren 2017, på en treårig kontrakt. Det skriver SønderjyskE i en pressemeddelelse.

30-årige Kanstrup har senest spillet en halvsæson i Vålerenga i Norge, mens han tilbragte foråret i tyrkiske BB Erzurumspor. Hans kontrakt med Vålerenga udløber dog nu, så han skifter transferfrit til SønderjyskE.

Læs også:Knust Rilwan Hassan: Bøde sætter stopper for dansk statsborgerskab

- Jeg er virkelig lykkelig for, at det er kommet på plads. Jeg er utrolig glad og stolt over, at jeg nu kan vende hjem. Det er sådan, jeg har det. Der var også andre muligheder for mig, men jeg ville gerne til SønderjyskE, så jeg bad min rådgiver om at banke på hos (sportschef Hans Jørgen) Haysen, og interessen var heldigvis gensidig, og det er jeg meget, meget glad for, siger Pierre Kanstrup.

Læs også:Pierre Kanstrup: Tyrkisk præsident truede min søn

Den tidligere anfører er hidtil noteret for 115 Superliga-kampe for SønderjyskE og 50 af slagsen for AGF, som han spillede for fra sommeren 2017 til januar i år.

Pierre Kanstrup fik sin fodboldopdragelse i Brøndby IF, men slog aldrig i gennem på Vestegnen. Derfor tilbragte han korte ophold i Lyngby BK, Brønshøj BK og FC Fredericia, før han slog igennem i SønderjyskE fra 2014 og frem.

Læs også:Tyrkisk klub svarer igen: Præsidenten har aldrig truet Kanstrup

Læs også:Kanstrup om norsk skifte: Et halvt år væk fra Superligaen var sgu ikke nok

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus