• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

OB-boss: Det er en udfordring med ham

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

OB-fodbolddirektøren erkender, at der aktuelt er en udfordring med Bashkim Kadrii, men har tro på, at angriberen kan nå topniveauet.

Af Victor Risager

Bashkim Kadrii er navnemæssigt den største stjerne i OB, og han er formentlig også en af de bedste betalte i den fynske klub, men det er der ikke kommet meget sportslig succes ud af i foråret.

I en periode var angriberen endda helt ude af OB-truppen, og selvom han nu er tilbage i kamptruppen, har han ikke startet en kamp siden februar.

Det giver OB en udfordring, erkender fodbolddirektør Björn Wesström i programmet “Købmændenes Klub” på Discovery+.

- Det er en udfordring med Bashkim. Vi ved alle, hvilket potentiale han er, hvor god en person og spiller han er, og hvor vigtig han er for holdet. Så vi må sammen finde en løsning, som er god. Der ligger udfordringen for mig.

- Jeg synes, han har haft en periode, hvor han har haft det svært, og det kommer i alle spilleres karriere. Men jeg synes også, at han har handlet og ser betydeligt bedre ud i dag, end han gjorde for tre uger siden. Det betyder, at der stadig er potentiale til, at han kan nå sit maksimum, hvilket gør OB til et bedre hold, så jeg ser fortsat, at han kan tilføje mere end i dag, og det tror jeg også, at han selv tænker, at han kan, siger Björn Wesström til “Købmændenes Klub”.

30-årige Bashkim Kadrii, der har kontrakt med OB frem til sommeren 2024, har i den indeværende sæson scoret én gang på 26 kampe i Superligaen. Derudover har han scoret to mål på syv kampe i pokalturneringen.