• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

OB-boss giver status på kontraktforhandlinger

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Michael Hemmingsen mener, at OB er "godt med", hvad angår kontraktforhandlingerne med flere spillere.

Af Victor Risager

OB er godt med i forhandlingerne om nye kontrakter til flere spillere, lyder det fra sportschef Michael Hemmingsen over for “Købmændenes Klub” på Discovery+.

I programmet bliver Superliga-klubbossen spurgt ind til, hvordan det går med kontraktforhandlingerne med blandt andre Max Fenger, Jakob Breum og Mads Frøkjær-Jensen, hvoraf de to første har kontraktudløb efter den indeværende sæson.

- Jeg synes, vi er godt med og godt forberedt i forhold til det. Det er en udvælgelse af, hvordan og hvorledes vi synes, det skal se ud. For at svare på spørgsmålet, har vi været meget omhyggeligt og bestræbt os på at kigge ind i krystalkuglen for at se, hvem der kan løse det for os. Nogle af de nævnte har længere aftaler, og det har Max Fenger så ikke, men det synes vi, at vi har styr på, svarer Michael Hemmingsen i “Købmændenes Klub” og tilføjer:

- Vi er altid i dialog i OB i forhold til forberedelsen på fremtiden for de unge spillere. Men man får ikke altid, hvad man ønsker sig. Det er også en del af det, men jeg synes faktisk, at vi er rigtig stærke og godt med i forhold til det.

Også anfører Jens Jakob Thomasen har kontraktudløb efter sæsonen, og helt tilbage i juli sagde OB-bossen til tipsbladet.dk, at de ville kalde anføreren til forhandlingsbordet. Læs mere om det her.