• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

OB lurede på tidligere Liverpool-spiller

OB lurede på tidligere Liverpool-spiller
Illustration

OB viste i sommerens transfervindue interesse for den tidligere Liverpool-spiller Krisztian Nemeth. Det samme gjorde Viborg.

Af Ole Hoffskov

OB kæmpede det meste af sommeren med at hente en ny topangriber til klubben, og den 13. august kom han så i form af en 182 centimeter høj georgier ved navn Vladimir Dvalishvili, der skrev under på en to-årig kontrakt med fynboerne.

OB havde dog også andre i kikkerten, men konkrete navne har ikke været fremme i den forbindelse. Ikke før nu.

Læs også: Ny OB-bomber sigter mod Europa

Nu viser det sig, at ungareren Krisztian Nemeth, der som ungt talent tørnede ud for Liverpool, var på blokken i OB. Også Viborg havde Nemeth som et emne som afløser for Thomas Dalgaard.

Læs også: Ny OB-angriber: Bedst i boksen

- Vi fik i transfervinduet konkrete tilbud fra hele verden. Eksempelvis fra New York og Vancouver i USA, OB og Viborg fra Danmark, Beitar Jerusalem fra Israel, Smurq og Inter Baku fra Aserbajdsjan og FK Tosno fra Rusland. Af flere forskellige årsager blev det dog ikke til noget med nogle af disse klubber, siger Krisztian Nemeths agent Kevin Oliviera til Voetbalprimeur.

Læs også: OB-ikon: Ny angriber kan løfte klubben

26-årige Kriztian Nemeth har siden 2012 tørnet ud for Roda, for hvem han scorede 10 mål i 45 kampe. Siden 30. juni har han været arbejdsløs, men nu ser det endelig ud til, at han har fundet en ny klub. Således oplyser agenten, at angriberen skifter til FC Dordrecht, hvis ellers lægetjekket forløber uden problemer.

Læs også: OB vender tilbage rødderne: Pistolen pegede på Bech

Krisztian Nemeth har foruden Roda og Liverpool optrådt for klubber som Blackpool, AEK Athen og Olympiakos. Han har spillet 15 landskampe for Ungarn.

Læs også: Troels Bechs blandt de dårligste i OB