Video : Tipsbladet
Superliga

Odey om forbandet FCM-opgør: Alt er muligt

Stephen Odey kan ikke se, hvorfor de ikke skulle kunne slå FC Midtjylland på udebane på søndag.

Randers har ikke slået FC Midtjylland i Herning siden 2009, men på søndag er det afgørende, at det sker igen, hvis kronjyderne stadig skal have en chance for at komme i europæisk fodbold igen i næste sæson.

Det er noget, som angrebsprofilen Stephen Odey godt kan se ske, og han fortæller i et interview på klubbens hjemmeside, at man bare kan se på en anden forbandelse, man fik brudt tidligere på sæsonen.

- Vi skal fokusere på os selv. I fodbold er alt muligt. Vi skal blive ved med at tro på det og arbejde benhårdt. Hvis vi gør det, tror jeg, at resultatet vil være på vores side. Vi brød forbandelsen i Brøndby efter otte år, vi besejrede FC København i Parken, så hvorfor skulle det ikke kunne lade sig gøre, siger han og fortsætter:

- Alt er muligt. Vi ved dog, at det bliver svært, for FC Midtjylland er en dygtig modstander, men vi tror på det, og vi er klar, lyder det fra Stephen Odey.

Hvis det skal gå den rette vej for Randers, så kræver det også, at både Brøndby og AaB taber deres kampe mod henholdsvis Silkeborg og FC København. 

Odey husker desuden deres seneste kamp mod FCK, hvor han selv spillede en uheldig hovedrolle. Det vil han gøre godt igen mod midtjyderne.

- Det er virkelig en vigtig kamp for os. Som hold vil vi gerne revanchere os fra seneste kamp. Og personligt vil jeg gerne rette op på min fejl (red. det brændte straffespark). Jeg håber, at vi kan lave et godt resultat i Midtjylland, fortæller Odey.

Kampen mellem FCM og Randers spilles søndag klokken 17. Læs mere om den her.