• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Officielt: AaB køber Kristoffer Pallesen

Officielt: AaB køber Kristoffer Pallesen
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AaB har præsenteret Kristoffer Pallesen som ny mand i klubben. Højre backen har underskrevet en tre-årig aftale.

Af Ole Hoffskov

AaB har sikret sig Joakim Mæhles afløser, og han kommer som ventet fra Viborg FF. Nordjyderne har mandag formiddag præsenteret højre backen Kristoffer Pallesen som ny mand i klubben. 

Kristoffer Pallesen har underskrevet en tre-årig aftale med AaB.

- Særligt i sidste sæson fremstod Kristoffer Pallesen som en af Alka Superligaens bedste på sin position, og vi er meget tilfredse med at have opnået en aftale med ham og Viborg F.F. om et skifte. Vi ser Kristoffer som en stærk signing for vores hold og trup såvel på som uden for banen, og vi glæder os til at nyde godt af hans kvaliteter, hvor ikke mindst hans indstilling og hans drev fremad banen er velkendte faktorer, der kan være med til at styrke os, siger sportsdirektør Allan Gaarde til AaB's hjemmeside og tilføjer, at flere spiller er på vej til klubben:

- Som vi tidligere har meldt ud, så forsøger vi til stadighed at tilføre vores i forvejen talentfulde trup yderligere kvalitet og dermed også bredde, og Kristoffer Pallesen bliver ikke vores sidste tilgang i transfervinduet.

Hovdepersonen selv er glad for skiftet til AaB og det faktum, at han dermed bliver i Superligaen.

- For det første vil jeg gerne understrege, at jeg har været meget, meget glad for min tid i Viborg F.F., og jeg var gerne blevet, hvis ikke AaB havde meldt sig. Jeg har i to-tre uger kendt til AaB’s interesse, og forhandlingerne er foregået diskrete og ordentlige, hvilket for mig vidner om stor professionalisme.

- AaB er en kæmpe klub med en stærk historie, og jeg er superstolt og glad for, at det hele er faldet på plads, og jeg var i går forbi anlægget og blev nærmest blæst bagover af de gode faciliteter. 

- Omkring spilfilosofi har jeg i flere sæsoner bemærket, at AaB altid ynder at levere et offensivt udtryk, hvor ikke mindst dygtige spillere som Henrik Dalsgaard, Patrick Kristensen og senest Joakim Mæhle på min foretrukne position på banen er blevet sat flot i scene, men jeg kommer også til AaB med fuld respekt for, at der er en sund konkurrencesituation på hver plads, og jeg er bevidst om, at der ikke er noget, der kommer af sig selv, siger Kristoffer Pallesen.

Ifølge TV3 Sport betaler AaB 2,5 millioner kroner for Kristoffer Pallesen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus