• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Officielt: AaB sælger Edison Flores

Edison Flores er fortid i det nordjyske. Efter længere tids spekulation om peruvianerens fremtid, meddeler AaB, at man har solgt Flores til den mexicanske klub Monarcas Morelia.

Af Sylvester Guldberg Røn

Edison Flores fortsætter karrieren i mexicanske Monarcas Morelia, efter at AaB her til morgen har offentliggjort salget af den peruvianske offensivspiller.

Flores viste sig frem ved sommerens VM-slutrunde, og ifølge sportsdirektør, Allan Gaarde, har det haft en indvirkning på salget af Flores.

- Efter sommerens VM-slutrunde har det været Edisons ønske at skifte, og vi har nu fundet en optimal løsning for alle parter med den mexicanske klub, sige Allan Gaarde til AaBs hjemmeside. 

Edison Flores blev hentet til klubben som en markant forstærkning til AaBs offensiv, men peruvianeren fik aldrig den store succes i det nordjyske. Det erkender Allan Gaarde.

- Edison er en dygtig spiller og en god fyr, men vi må erkende, at hans potentiale aldrig rigtigt blev forløst i AaB, hvilket der kan være flere årsager til, men på flere parametre har Edison Flores stadig været et positivt bekendtskab for os, siger Allan Gaarde til AaBs hjemmeside. 

Flores takker klubben for sin tid i Danmark og understreger, at han har nydt sin tid i AaB.

- Jeg har været glad for min tid i AaB. Klubben har altid behandlet mig godt, og fansene har været venlige mod mig. Jeg vil altid følge AaB og ønsker alle i klubben held og lykke i fremtiden, siger Edison Flores til AaBs hjemmeside.

Edison Flores nåede 51 officielle kampe for AaB. Klubben nævner ikke noget om transfersummen. 

Superliga

Flemming P: Alle får en ny chance

Selvom man tidligere har været en perifer spiller i FCN-truppen, byder sæsonstarten på en ny chance til alle spillere...

Mere Superliga

Fokus