• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Officielt: Brøndby sælger David Boysen

Officielt: Brøndby sælger David Boysen
Foto: Brøndby IF

Brøndby IF sælger David Boysen til hollandske Roda.

Af Ole Hoffskov

Der lå som ventet noger under, da David Boysen ikke figurerede i Brøndby IF's trup til gårsdagens opgør mod Valur i Europa League-kvalifikationen.

De blå-gule bekræfter fredag eftermiddag, at man har solgt den tidligere Lyngby-spiller til hollandske Roda, hvor han har underskrevet en to-årig aftale. Boysen kom til Brøndby fra Lyngby i vinterpausen, men efter kun seks måneder skilles deres veje altså igen.

Læs også: Roda: David Boysen var højt på vores liste

- David Boysen har leveret det, vi håbede, da vi skrev kontrakt med ham i januar i år. I foråret satte han med sit offensive spil sit præg på vores hold med både mål og assists. Det er måske lidt tidligt, vi siger farvel til David efter blot seks måneder, men det er en god mulighed for David at prøve lykken i udlandet. Vi ønsker David held og lykke med det nye eventyr, siger sportsdirektør Troels Bech til klubbens hjemmeside.

David Boysen føler, at han nåede at få bevist sit værd i Brøndby IF.

- Jeg vil gerne takke Brøndby IF for at give mig muligheden for at prøve mig selv af i hollandsk fodbold, selvom jeg kun har været i Brøndby IF i kort tid. Til trods for min korte tid i klubben, så føler jeg, at jeg fik bevist mig i Brøndby IF, og jeg så frem til at kæmpe om pladserne under Alexander Zorniger, men nogen gange går tingene hurtigt i fodboldens verden, og interessen fra Roda er en, jeg ønsker at forfølge.

- For mig er det det helt rigtige at skifte den danske Superliga ud med den hollandske Æresdivision og prøve mig selv af på det niveau. Jeg vil gerne takke Brøndbys fans for den modtagelse, de gav mig og den opbakning, de altid leverer til os spillere. Det er helt unikt, og det vil jeg aldrig glemme, lyder det fra den 25-årige offensivspiller.

David Boysen nåede at spille 17 kampe og score tre mål for Brøndby.

Superliga

Mere Superliga

Fokus