• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Officielt: FC Nordsjælland henter ny cheftræner i egne rækker

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Flemming Pedersen forfremmes fra teknisk direktør til cheftræner i FC Nordsjælland, hvor han afløser Kasper Hjulmand.

Af Ole Hoffskov

FC Nordsjælland har fundet manden, der skal afløse Kasper Hjulmand som cheftræner efter denne sæson.

Farum-klubben har valgt at rekruttere i egne rækker, hvor Flemming Pedersen er blevet forfremmet fra teknisk direktør til cheftræner. 55-årige Pedersen har tidligere været ITU-chef, A+-træner og first team coach i FC Nordsjælland, og han har desuden været tilknyttet Mainz 05 og Brentford FC.

Nu skal han stå i spidsen for FC Nordsjælland.

- Vi har været grundige i vores søgen efter den rette afløser, og vi har haft den klare prioritet at kunne fortsætte med både vores tydelige langsigtede strategi og det daglige arbejde i hele den sportslige sektor i klubben. Derfor har Flemming været vores klare førstevalg hele vejen igennem. Ingen har haft et større fingeraftryk på måden, vi gør tingene på i FCN, og ingen har større overblik og viden om alt, hvad der laves omkring vores akademier og Superligahold. Han er en af landets absolut største og mest innovative fodboldhjerner, og vi er meget glade for, at Flemming har lyst til at løfte den store opgave, siger sportschef Carsten V. Jensen i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Hos os kommer det fortsat til at handle om at transformere og udvikle vores egne unge spillere både på og udenfor banen. Vi er helt bevidste om, at når Kasper Hjulmand forlader os, så er der en stor plads, der skal fyldes ud. Ikke kun på banen, men måske i endnu højere grad uden for den. I den kommende periode vil vi kigge på, hvordan vi sammensætter det nye team omkring Flemming på den bedst mulige måde, men ellers vil FCN fortsat være FCN.

Det er uvist, hvad klubbens nuværende cheftræner Kasper Hjulmand skal fra den kommende sæson. 

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Randers FC - SønderjyskE

Efter skuffelsen mod FC Nordsjælland skal Randers FC forsøge at rejse sig mod SønderjyskE, der er startet sæsonen for...

Optakt: Lyngby BK - OB

To hold, der ikke er kommet specielt godt fra start i denne sæson, mødes i Lyngby i en yderst vigtig kamp.

Mere Superliga

Fokus