Video : Tipsbladet
Superliga

Olsson åbner op: Jeg var døende i tre uger

FC Midtjylland-profilen Kristoffer Olsson åbner i et stort interview med svenske Aftonbladet op for en svær tid. Han fortæller blandt andet, at han var døende i tre uger.

Der gik et chok igennem fodboldverdenen, da det kom frem, at Kristoffer Olsson i februar havde mistet bevidstheden grundet små hjerneblødninger og lå på hospitalet.

Heldigvis er 28-årige Olsson kommet så meget til hægterne nu, at han var på MCH Arena for at fejre mesterskabet med FC Midtjylland.

Vejen dertil har dog været barsk.

Olsson har haft en længere snak med svenske Aftonbladet, og her sætter han ord på det svære forløb. Svenskeren fortæller, at han havde følt sig syg i nogle dage op til, og natten mellem 20. og 21. februar gik det helt galt.

- Der var tre uger, hvor jeg var døende. Jeg var ikke kontaktbar, og jeg kan ikke huske noget.

- Jeg havde det ad helvedes til. Jeg var meget negativ, og jeg kunne ikke forstå noget. Vi havde dog en halv sæson tilbage, og vi var nummer ét.

- Der var fokus på det, og jeg troede måske, at jeg kunne komme tilbage og spille i slutningen af sæsonen. Men lægerne fortalte mig, hvad det gik ud på, og jeg begyndte at forstå, hvad jeg var nødt til at komme igennem, og at det ville tage tid, siger Olsson til Aftonbladet.

Olsson nåede at spille 13 Superliga-kampe for FC Midtjylland i den netop overståede sæson.

Kristoffer Olsson siger også i interviewet, at han håber på at komme til at spille fodbold igen.