18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Superliga

OB - Viborg FF

OB og Viborg kæmper for at lægge afstand til nedrykningsstregen, når de fredag aften tager hul på nedrykningsspillets tredje spillerunde.

Kampfakta:
Kampstart: Fredag klokken 19:00
Spillested: Nature Energy Park
Dommer: Jonas Hansen
På TV: TV3 Sport

Holdnyt:
OB:
Nå, så er det tid igen. Bliver 13. gang lykkens gang for OB hjemme på Nature Energy Park eller fortsætter den sejrsløse hjemmebanestatistik? Fynboerne har blot hentet tre point i sæsonens hidtidige 12 hjemmekampe, og det skal altså forbedres, hvis de vil lægge afgørende afstand til nedrykningsstregen.

‘’De Stribede fra Fyn’’ står uden sejr i nedrykningsspillets to første kampe efter 0-1 mod Vejle og 0-0 mod Lyngby senest. Ikke videre prangende isoleret set, men begge opgør har budt på forfærdeligt dansk forårsvejr, og har vel egentlig mindet mere om en eller anden vandsport end fodbold, hvorfor der heller ikke bør lægges alt for meget i OB’s præstationer i de kampe.

I sidste uges kamp mod Lyngby var banens beskaffenhed af så skidt karakter, at Søren Krogh så sig nødsaget til at udskifte holdets kreatør Al-Hajj allerede efter en halv time, og det siger lidt om de svære arbejdsbetingelser, som OB havde i det opgør.

Vejrudsigten ser bedre ud i denne omgang, så der er ingen undskyldninger for OB fredag aften. Med kun to point ned til Vejle under stregen ville en sejr lune gevaldigt, men det lugter efterhånden af et mentalt kompleks med de hjemmekampe i Odense.

Tom Trybull er tilbage fra karantæne, og kan passende afløse Sven Köhler på midtbanen, da landsmanden er ny mand i skammekrogen. Ydermere står det klart, at Bjørn Paulsen ikke er blevet klar.

I midtugen udgik Nicklas Mouritsen fra træning, men han er med i truppen, som OB fredag har præsenteret.

Viborg FF:
Der var ikke en finger at sætte på hverken vejr eller baneforhold, da Viborg i søndags gæstede Vejle til et noget mere seværdigt opgør end den vandkamp, som udspillede sig i Lyngby.

Jakob Poulsens tropper var et mulehår fra at sikre en yderst vigtig sejr, som ville komme både dem selv og OB til gode, men i 89. minut gik det galt på Vejle Stadion, da Kirkegaard sendte en flot udligning i kassen. Ud fra spil og chancer var det helt fair med en pointdeler, men nøj, hvor ville en sejr mod netop Vejle have gjort underværker for tabellen.

Randers endte med at blive seneste rundes helt store vinder med sejr i Hvidovre, mens status er uændret for de øvrige fire hold, udover, at der er én kamp mindre at gøre med. Viborg har fortsat fire point ned til Vejle under stregen, og nedrykningsspøgelset lurer stadig dermed stadig i kulissen.

Ibrahim Said er tilbage efter endt karantæne. På skadesfronten er Lucas Lund og Mads Lauritsen ude, mens Zan Zalatel igen er klar.

Karantæner:
OB: Sven Köhler
Viborg FF: Ingen

Bud på startopstillinger:
OB (3-4-3): Myhra - Gomez, Helander, Slotsager - Owusu, Trybull, Al Hajj, Adelgaard -  Fenger, Kadrii, Deedson

Viborg FF (4-3-3): Mantl - Anyembe, Bürgy, Zalatel, Bundgaard - Bonde, Mbom, Søndergaard - Serginho, Ementa, Jensen

Dom:
En sejr vil selvfølgelig gøre underværker for OB og Viborg, men en pointdeler vil i den grad give også give mening i fredagens duel.

Vejle skal nemlig på en svær opgave mod brandvarme Randers, og ét point til hver i dette opgør kan dermed ende med at øge forspringet til nedrykningsstregen.

OB er uden sejr i sæsonens hidtidige 12 hjemmekampe, og den negative stime får lov at fortsætte lidt endnu. 1-1 på Nature Energy Park.

Spilforslag:
Uafgjort til odds 3.40 ved bet365. Husk, at odds kan ændre sig løbende.